Om Siri Sophie Green Keil

Lær mig at kende

Siri Sophie Green Keil

Jeg hedder Siri og er 38 år gammel. Jeg er stifter af Ammetid og har startet Ammetid, da jeg under min uddannelse til ammevejleder (IBCLC) ved Kompetence Center for amning i København, er blevet enormt optaget af hvordan alle de små nuancer, deltaljer og viden spiller en essentiel rolle i ammevejlending.

Min oplevelse er, at alt går ret hurtigt i dag.  At man som familie bliver sendt hjem utrolig hurtigt efter fødslen, uden at få den hjælp man har brug for, for blandt andet at få et vellykket ammeforløb. At man som forældre ofte er overladt til sig selv i den sårbare tid efter fødslen. 

Missionen med Ammetid.dk

Min mission med Ammetid er, at give jeres familie en tryg start på amningen, og hjælpe med at justere hvis amningen driller.

Jeg har været sundhedsplejerske i 9 år og har altid elsket mit job. Som sundhedsplejerske har jeg ud over at være meget optaget af ammevejledning, været optaget af arbejdet indenfor familiedannelse, det relationelle, de mere komplekse ammeforløb med præmature børn og familieliv. 

Jeg blev uddannet sygeplejerske i 2009 og startede på Rigshospitalets neonatafdeling, som varetager behandling af for tidligt fødte og ekstremt syge babyer. Det har givet mig  kompetencer inden for den mere komplekse vejledning indenfor amning, samt arbejde omkring familiedannelse i en svær tid. 

“Se og følg med på min Instagramprofil  “Ammetid””

Jeg har en meget anerkendende og ydmyg tilgang i min vejledning. Jeg er bevidst om, at det er et meget sårbart rum jeg bliver lukket ind i, og jeg sætter en kæmpe ære i, at min vejledning altid tager udgangspunkt i præcis den familie jeg kommer hos, og at min vejledning er personlig og ensrettet. 

 Jeg ved at man kan sidde og have brug for ammehjælp “uden for åbningstid”. Derfor kan I både booke via det online bookingsystem, men hvis der ikke er en tid til jer, så ring eller skriv på 52198462, så finder vi ud af det.  

Privat er jeg gift med Andreas og vi har tre børn sammen på 2, 5 og 8 år. Vi bor i Emdrup i København.